-

SULTANHANI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÖRNEK PROJE "HAYATA BAŞLARKEN"

Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhanı Şubesi ve Sultanhanı İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan “ Hayata Başlarken” adlı proje ile Evlilik hazırlığı yapan Genç kızlara ve Yeni bebeği olmuş Annelere Maddi ve Manavi destek sağlanıyor.

SULTANHANI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÖRNEK PROJE "HAYATA BAŞLARKEN"
21 Aralık 2022 - 08:30
Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhanı Şubesi ve Sultanhanı İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan “ Hayata Başlarken” adlı proje kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Proje kapsamındaki ziyaretlerde, Vakfın görevli ve gönüllü Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından gerçekleştirilirken Sultanhanı ilçesinde evlilik hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi genç kızlara gelin bohçası, yeni bebeği olan ailelere de bebek bohçası hediye edildi. Aynı zamanda hediye edilen bohçalara Başkanlığın yayınlarından bir adet Kur’an’ı Kerim de eklenerek hem evlilik için adım atan gençlere hem de yeni anne olan Hanımlara manevi rehberlik desteğinde bulunulması amaçlandı.

Bohçaların hazırlanıp sahiplerine ulaştırılması ile onların mutluluklarına ortak olduklarını ifade eden Sultanhanı İlçe Müftüsü Halil Akçal "Gönüllerde bir dua, yüzlerde bir tebessüm olmak için hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceğiz ” dedi. Müftü Akçal son olarak Türkiye Diyanet Vakfının bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlara, Kur’an Kursu öğreticilerine ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum