-

AKSARAY'IN GÜZELYURT İLÇESİNDE SAHTE ALKOL İMALATI YAPAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Güzelyurt ilçesi mülki sınırları içerisinde sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı tespit edilen Y. A., S. A. ve R. A. isimli şahıslar Yakalandı.

AKSARAY'IN GÜZELYURT İLÇESİNDE SAHTE ALKOL İMALATI YAPAN 3 KİŞİ YAKALANDI
21 Aralık 2022 - 07:41
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Güzelyurt ilçesi mülki sınırları içerisinde sahte/kaçak alkol imal ve ticareti  yaptığı tespit edilen Y. A., S. A. ve R. A. isimli şahısların (3) farklı adreste bulunan ev ve eklentilerine eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucunda; (70) litre sahte (şarap) alkol, (1) adet kurusıkı tabanca ve şarjörü, (1) adet metal el dedektörü ve (5) adet 7,65 mm tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

          Söz konusu malzemelere el konularak şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

          Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum