-

VALİ ATAKLI VETERİNER HEKİMLER ODASI İLE DAMIZLIK SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNE ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Aksaray Veteriner Hekimler Odası ile Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

VALİ ATAKLI VETERİNER HEKİMLER ODASI İLE DAMIZLIK SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNE ZİYARET ETTİ
05 Kasım 2014 - 15:39
İlk olarak Veteriner Hekimler Odasını ziyaret eden Sayın Valimiz  Ataklı, hayvancılık sektöründe veteriner hekimliğin önemli bir yere sahip olduğunu hayvan sağlığı, hijyen ve daha bir çok boyutta veterinerlerin sağladığı katkının büyük olduğunu söyledi.



Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Sayın Valimiz Şeref Ataklı, veteriner faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



Oda başkanı Önder Yıldız, tedavi, koruyucu hekimlik, bulaşıcı hastalıklarla mücadele ve aşılama faaliyetleri yapan veteriner hekimlerin tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için bütün paydaşlarla uyum içinde çalıştığını, sektörün daha da gelişmesi için üzerlerine düşüne yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.



Sayın Valimiz Şeref Ataklı yaptığı açıklamada sektördeki verimliliği ve üreticilerin refahını daha da arttırmak, tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi için hep beraber gayret göstereceklerini söyledi.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum