-

YAZARIMIZDAN İ.Ö.G.SEKRETERİNE İLİMİZİN MESELELERİMİZİ TANIMA VE ÇÖZME REHBERİ!!!

Yazarımız Ali Genç tarafından makamında ziyaret edilen Aksaray il Özel İdaresi Genel sekreteri Yüksel Çelik’e kurum tarafından önce ilimizin meselelerinin öğrenilmesi, ardından ise bu meselelerin nasıl çözüleceği bilgilerin içeren kitap cesametindeki bilgiler kapsayan dokümanı faydalanılması için verdi.

YAZARIMIZDAN İ.Ö.G.SEKRETERİNE İLİMİZİN MESELELERİMİZİ TANIMA VE ÇÖZME REHBERİ!!!
09 Ağustos 2021 - 07:10
 Yazarımız Ali Genç tarafından makamında ziyaret edilen Aksaray il Özel İdaresi Genel sekreteri Yüksel Çelik’e  kurum tarafından önce ilimizin meselelerinin öğrenilmesi, ardından ise bu meselelerin nasıl çözüleceği bilgilerin içeren kitap cesametindeki bilgiler kapsayan dokümanı faydalanılması için verdi. 
 
Konuyla ilgili bilgi veren Ali Genç” Bir önceki ilimiz Valisi Aykut Pekmez zamanında hazırladığım yılların birikimi olan dokümanı gazetemiz sahibi ve Aksaray Gazeteciler cemiyeti başkanı Yaşar Karatay ile birlikte Vali beye makamında sunmuştuk. 
  40 yılı aşan bilgi ve tecrübenin yanında birçok konuda da sahada yapılan çalışmalarında harmanlanmasıyla hazırlanan dokümanımı ilimiz Valisi Hamza Aydoğdu’nun ilk basın toplantısında da kendisine faydalanması için vermiştim. 

  Vali beyin ardından ilimiz taşrasının tamamına hizmet götüren kurum olan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin birçok çalışmalarında Amerika’nın yeniden keşfedilmesi misalindeki gibi ilimizin meselelerinin araştırılmasıyla geçirilecek zamanın telafi edilmesi maksadıyla çalışmamı Genel Sekreter Yüksel Çelik’e 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu olarak kendisini ziyaretimizde makamında verdim. 

  
  Dokümanı kendisine vermeme teşekkür eden Çelik bu dokümanın mutlaka okunarak gereğinin yapılacağını söyledi. 
    Kendisine teşekkür eder yılların birikimi olan meselelerimizin çözüme kavuşturulmasıyla ilimizin  bir çok sıkıntıları çözüme kavuşturulurken, yapılacak çalışmalarla hemşerilerimize her yönüyle daha yüksek hayat standardı sağlanacak. ”dedi.
(Haber Furkan Karatay) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum