-

AKSARAY'IN AT ARABALARI SORUNU ÇÖZÜLECEK

Hacılar Harmanı Mahallesi Muhtarı Galip Tarhan beraberinde mahalle sakinlerinden oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti...

AKSARAY'IN AT ARABALARI SORUNU ÇÖZÜLECEK
24 Temmuz 2018 - 18:44
Hacılar Harmanı Mahallesi Muhtarı Galip Tarhan beraberinde mahalle sakinlerinden oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Pekmez; başıboş olarak mahalleye bırakılan atlar ve küçükbaş hayvanların gelişigüzel caddelerde gezdirilmesinden duyulan rahatsızlığın dile getirilmesi üzerine bu sorununun çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Muhtar Tarhan ve vatandaşların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez; iletilen sorunların çözümü için en makul uygulamanın yakın zamanda hayata geçirileceğini vurguladı.

 

 

 

-İş Bankası Meydan Şubesi Müdürü M.Selim Mıhoğlu Vali Pekmez’i ziyaret etti

İş Bankası Meydan Şubesi Müdürlüğü görevine atanan M.Selim Mıhoğlu Vali Pekmez’i ziyaret etti

Valilik makamında kabul ettiği Mıhoğlu ile bir süre görüşen Vali Pekmez,  Mıhoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

-Muhtar Koçak’tan Vali Pekmez ‘e ziyaret

Aksaray Merkeze bağlı Seleciköse Köyü Muhtarı Adem Koçak Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Valilik makamında kabul ettiği Koçak ile bir süre görüşen Vali Pekmez köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Köylerin ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi için yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirten Koçak’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Vali Pekmez muhtar Koçak’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

-Vali Pekmez: “Aksaray çok önemli âlimler yetiştirmiş Salih bir şehirdir”

Paşacık Mahallesi Şafak Camii imamı Ahmet Yeşilyurt Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Yeşilyurt hocası Prof.Dr. Recep Dikici’nin yazdığı Hamid-i Veli Somuncu Baba ile Kudüs adlı kitaplarını takdim etti.

Valilik makamında kabul ettiği imam Yeşilyurt ile bir süre görüşen Vali Pekmez Aksaray’ın çok önemli âlimler yetiştiren Salihler şehri olduğunu belirtti.

Kentin yetiştirdiği birçok âlimin el yazması eserlerinin bugün yapılan çevirilerle gün yüzüne çıktığını kaydeden Vali Pekmez, bundan büyük memnuniyet duyduklarını bu önemli şahsiyetler ve eserlerinin tanıtılarak gelecek kuşaklara aktarılmasının önemini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum