-

AKSARAY'IN "SPORCU FABRİKASI" TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray’da yapımında sona gelinen birçok branşın aynı anda faaliyet gösterebileceği ve İç Anadolu Bölgesi’nin en büyüğü olma unvanına sahip spor salonunda incelemelerde bulundu.

AKSARAY'IN "SPORCU FABRİKASI" TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK
21 Ağustos 2021 - 09:46
Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray’da yapımında sona gelinen birçok branşın aynı anda faaliyet gösterebileceği ve İç Anadolu Bölgesi’nin en büyüğü olma unvanına sahip spor salonunda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2020-2021 Yılı Yatırım Planı içerisinde yer alan ve geçtiğimiz yıl içerisinde temeli atılarak yapımına başlanılan İç Anadolu Bölgesi’nin en geniş kapsamlı spor salonunun da sona gelindi.

Birçok branşı bünyesinde barındırması nedeni ile Aksaray’da “Sporcu Fabrikası” olarak nitelendirilen ve bölge takımlarına da hizmet verecek olan spor salonunda incelemelerde bulunan Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlere yönelik yapılan yatırımları en değerli yatırım olarak değerlendiren Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Bu doğrultuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iktidar partisi olarak ilimizde gençlerimizin eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle donanımlı nesiller olması, kendilerini geliştirme ve birbirleriyle kaynaşma imkânı sunmak adına birçok projeyi hayata geçirdik. Helali hoş olsun. İç Anadolu Bölgesi’ne yapılan yatırımların içerisinde en gözdesi olan spor salonu ’Sporcu Fabrikası’ Türkiye’ye model olacak. Emeği olan, gayreti olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İç Anadolu Bölgesi’ne yapılan yatırımların içerisinde en gözdesi olan ‘Sporcu Fabrikası’nı Aksaray’a kazandırmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “19 yıllık AK Parti iktidarında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye için, Aksaray için yapılanlar ortadır. Vatandaşlarımız gördükleri başarılı hizmetler karşısında partimizi 2002’den bugüne kadar iktidara taşıyarak bizlere en büyük onuru, gururu yaşatmışlardır. Aksaray’ımıza, ülkemize örnek olacak dev eserleri kazandırmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en kaliteli sporcularını Aksaray’ımızdaki sporcu fabrikamızda yetiştirecek olmaktan dolayı oldukça onurlu ve gururluyuz. Yatırım tutarı 25 milyon 245 bin TL olan sporcu fabrikamızda, Aksaray paralimpik hazırlıkları, hentbol, basketbol ve voleybol sahaları, goalball, oturarak voleybol, B1-B2 futbol sahası, 2 adet bireysel spor salonları, fitness salonu, giyinme ve antrenör odaları, yönetim ofisi, kafeterya, seminer salonu, teknik ve mekanik bölümler olacak. Aynı zamanda birçok branşın aynı anda faaliyet gösterebileceği ‘Sporcu Fabrikası’nın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Projenin ilimize kazandırılmasında büyük emekleri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum