-

AKSARAY ORGANİZE SANAYİ İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ SERVİS ARACI HİZMETE SUNULDU

Aksaray Organize sanayi Türkiye sıralamasında 392 organize bölge sanayi arasında 11. En Büyük organize sanayii olarak belirlendikten sonra kalitede çıtayı yükseltiyor.

AKSARAY ORGANİZE SANAYİ İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ SERVİS ARACI HİZMETE SUNULDU
21 Haziran 2023 - 19:40
Yeni servise sunulan ücretsiz hizmet aracıyla Organize içesinde iş başvurusu için gelen kişi halk otobüsünden indikten sonra 444 22 68 çağrı hattı olan telefonu arayarak yerini bildirmesi halinde aradığı adrese ücretsiz gidebilecek ayrıca sürekli belirlenen  ring hatlarında belirlenen saatlerde OSB içerisinde dolaşım sağlayacak
Osbük (Organize Sanayi Üst Kuruluşu) verilerine göre Aksaray Organize sanayi bölgesinde bu gün itibariyle  282 adet üretim yapan fabrika var. 196 adet inşaatı devam eden fabrika var, 584 parsel sayısı var, verilemeyen  parsel sayısı "0" ancak  13.475 kişinin istihdam edildiği  Aksaray OSB 1298 hektarlık  yerleşim alanıyla  üretim yapan ve yükselen trendiyle Türkiye ortalamasında ilk 11. Sıraya yükselmiştir.
 
Organize sanayi içerisinde Ücretsiz servis fikrinin mimarı olan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tüm yatırımcıların ve halkın taktirini kazandı.

Sanayide sürekli  gelişen Aksaray ilinde yatırımlar ilçelere de sıçradı.

 
Aksaray OSB si 1,2 ve 3. Genişlemenin ardından  kalkınmada öncelikli bölge sıfatından çıkartılmıştı.
 
Ancak Vali Aydoğdu  ilimize yatırımcı akınının devam etmesi için ilk kez  Sultanhanı, Eskil ve Ortaköy ilçelerinde yeni OSB'lerin kurdurulmasını sağlamıştı

YORUMLAR

  • 0 Yorum