-

AKSARAY SGK İL MÜDÜRÜ SAFFET ÇALIŞKAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, 11 Aralıkta Kuzucular Park Otel sahibi Mahmut Orhan Kuzucu ve Çiftkartal Değirmen Makinaları ve Taşları Sanayi Tic. Ltd. Şti. Sahibi Mustafa Semih Saatçioğlunu, Saratlı Belediye Başkanı Nedim Uğuz’ u ziyaret etti.

AKSARAY SGK İL MÜDÜRÜ SAFFET ÇALIŞKAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
12 Aralık 2014 - 13:56
Ziyarette, 6552 sayılı torba yasa ile bilgiler veren Çalışkan; kurumsallaşmış Sosyal Güvenlik Bilinci yerleşmiş, prim borçlarını düzenli bir şekilde ödeyen, kayıtdışı işçi çalıştırmayan  iş yerlerinin bir çok yönden kazançlı çıktığını ifade etti.

Prim borçlarını düzenli bir şekilde yatıran, istihdama katkıda bulunan  iş yeri sahiplerini bu tutumlarından dolayı tebrik edip başarılar dileyen Çalışkan her iki işyeri sahibine de SGK logolu saat hediye etti.

 

Ziyarette Kaçak inşaat yapımının önüne geçilmesi hususuna dikkat çeken Çalışkan, Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili konularda bilgilendirmelerde bulundu.  Saratlı Beldesinin Kırkgöz ve diğer yeraltı şehirleriyle turizm açısından Aksaray’ ın önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Çalışkan; “ zenginliklerimizin değerini bilmeliyiz” dedi.

Daha sonra İl Müdürü Çalışkan,  yeni açılan  Cemevini gezdiren Saratlı Belediye Başkanı Nedim Uğuz’ a SGK logolu saat  hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum