-

BAŞKAN YAZGI "BİZİM İLKEMİZ İNSANA HİZMET"

Aksaray Belediyesi İtfaiye Teşkilatı personeli, iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendiriliyor ve aynı zamanda genel sağlık taramasından geçiriliyor.

BAŞKAN YAZGI "BİZİM İLKEMİZ İNSANA HİZMET"
26 Aralık 2014 - 13:35
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın göreve gelmesinin ardından belediye personeline yönelik eğitim seminerleri ve bilgilendirme kursları  gibi bir çok faaliyet uygulamaya geçirildi. Bu kapsamda tüm personeli iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmek amacıyla seminerler düzenleniyor ve tüm personel çok geniş kapsamlı bir sağlık taramasından geçiriliyor. Daha önce de Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından tüm personelin kan şekeri, tansiyon ve kalp grafisi ölçümleri gerçekleştirilmiş, Halk Sağlığı ekipleri tarafından ise ağız ve diş sağlığı taraması yapılmıştı.

 

Şimdi de EKO Saray sağlık memurları tarafından itfaiye personelinin akciğer grafisi ölçümü ile solunum fonksiyon testi ve işitme testi yapılıyor.  Ayrıca yine konunun uzmanları tarafından iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili eğitim ve bilgilendirme semineri veriliyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, uygulamaya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Bizim ilkemiz insana hizmet olduğu için insan sağlığının korunmasına da büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede hizmet üreten belediye çalışanlarımızın sağlıklı ve verimli olması için gerekli uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Bu uygulamadaki amacımız da personelimizin sağlıklı olması ve verimli çalışabilmesi için gerekli tedbirleri almaya çalışmaktır” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum