-

EMEKLİLER DİNLENME EVİ HİZMETE AÇILDI

Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yeni bir tesisi daha bünyesine kazandırdı...

EMEKLİLER DİNLENME EVİ HİZMETE AÇILDI
12 Kasım 2014 - 16:24
Aksaray Emekliler Dinlenme Evi ve Çay Bahçesi, düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile resmen hizmet vermeye başladı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’a kazandırılan tesis ile ilgili olarak “Amacımız kaliteli mekânlarda kaliteli hizmeti ucuza sunmak olacaktır” diye konuştu.

Aksaray Emekliler Dinlenme Evi ve Çay Bahçesi’nin açılışı için düzenlenen törene Vali Şeref Ataklı, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, sivil toplum örgütü başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde Emekliler Dinlenme Evi ve Çay Bahçesi’nin fiziki yapısı hakkında bilgiler veren BaşkanYazgı, “Ulu Cami’mizin yanında böyle bir yer olduğu için biz burayı bu noktada değerlendirmiş olduk. Ben buranın fiziki şartları ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Bulunduğumuz alan 910 metre kare büyüklüğünde. Yaklaşık 180 metrekaresi kapalı alan, 590 metrekaresi açık alandan oluşuyor. İç kısımda yaklaşık 80 kişiye hitap eden bir oturma düzenimiz var. Dış kısımda da 200 kişiye yakın olmakla beraber toplamda 300 misafirimizi burada ağırlayacağız” dedi.

 

EMEKLİLERE ÖZEL KART

                       

Emekliler için özel bir kart hazırlayacaklarını belirten Başkan Yazgı, “Emeklilerimiz buraya geldikleri zaman ürünlerimizden indirimli bir şekilde faydalanabilecekler. Ama sadece emeklilerimize değil, tüm Aksaraylı vatandaşlarımıza buralar açık olacak. İçeride kütüphane bölümümüz var. Günlük gazete takip bölümümüz var. Bir emeklimizin gelip çok rahat vakit geçirebileceği alanlar oluşturacağız. Hedefimiz şu, hem kaliteli ürün verebilmek hem de ucuza verebilmek. Bu noktada da inşallah Aksaray Belediyesi olarak ilk faaliyetimizi bu şekilde başlatmış olacağız” dedi.

 

ARTIK BİZİMDE BİR YERİMİZ VAR

                       

Kendilerine özel bir yer tahsis edilmesinden son derece memnun kalan emekliler ise, “Bu hizmetten çok memnun olduk. Belediye Başkanımız Yazgı ve ekibine çok teşekkür eder, tebrik ederiz. Aksaray emeklileri perişandı. Böyle bir yer açıldı artık. Şimdiye kadar yersizdik. Şimdi bir yerimiz oldu. Allah razı olsun, çok memnun olduk. Gerçekten çok iyi bir hizmet” dediler.

Konuşmaların ardından protokol üyelerininkatılımıyla Emekliler Dinlenme Evi ve Çay Bahçesi’nin açılış kurdelesi kesildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum