-

GOP Diyaliz Merkezi Nasıl Gidilir?

GOP Diyaliz Merkezi Nasıl Gidilir?
19 Ağustos 2023 - 16:40
Gop Diyaliz Merkezi ve bünyesinde yer alan diğer merkezler İstanbul’da bulunmaktadır.
Uzman kadrosu ve hastalara sağladığı geniş hizmet seçenekleri sayesinde gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek güvenli diyaliz merkezleri arasında yer almaktadır. Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi İstanbul’un çeşitli semtlerinde faaliyet göstermektedir.

Gop Diyaliz Merkezi, ekonomik olarak ulaşımın fazla maliyetli olmaması  ve ayrıca ağır durumdaki hastalar için ücretsiz hasta servisi hizmeti sunmaktadır.

Gop Diyaliz Gitmek İçin Durak ve Ulaşım Seçenekleri

Gop Diyaliz, Gaziosmanpaşa ilçesinde Mass Plaza binasında birinci katta yer almaktadır. Otobüs, metro, tramvay ve minibüs ile kolay bir şekilde ulaşılabilir bir konuma sahiptir.

Tramvay

Gop diyaliz merkezine gitmek için tramvay tercih edecek kişiler, T4 hattını tercih etmeleri gerekmektedir. Sağmalcılar durağında indikten sonra 2 dakika yürüme mesafesindedir.

Metro

M1A, M1B metro hatları Gop diyaliz merkezinin yakınlarında bulunan duraklarda indirmektedir. Sağmalcılar, Karatepe-Cevatpaşa duraklarında inilmesi gerekmektedir.

Otobüs

Otobüs ile Gop diyaliz merkezine gitmek isteyen kişiler 336E, 36, 36 KE, M, 38, 38B, 38E, 88 hatlarını tercih edebilirler. Gaziosmanpaşa Meydan, Sağmalcılar Anadolu Lisesi, Çukurçeşme Camii, Bağlar Sokak, Kartaltepe Gop diyalize yakın duraklar-mevkiler arasında yer almaktadır.

Minibüs

Gop diyaliz merkezine gitmek için  A-11 ,A-16, A-27 numaralı minibüs hatları tercih edilebilir.  Sağmalcılar, Gop Hastanesi ve Gop Hastanesi-2 diyaliz merkezine yakın duraklar-mevkiler arasında yer almaktadır

Bayrampaşa Diyaliz Merkezi ihtiyacı olanlar için Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi Hizmet vermektedir.


Esenler Diyaliz Merkezi ihtiyacı olanlar için Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi Hizmet vermektedir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum