-

İLBER ORTAYLI, BEKİR DEVELİ VE HAYATİ İNANÇ AKSARAY'A GELİYOR

Aksaray Belediyesi sürpriz yapacak, Bilboord ve Belediye Başkanının Resmi Twetter hesabından sürekli bilenlere İlber Ortaylı, Bekir Develi ve Hayati inanç imzalı 50 Kişiye imzalı kitap vaadinde bulunan paylaşımlar yapılırken Bilboordlarda YAKLAŞIYOR diye afişler yayınlanıyor. Vatandaşların dikkatini çeken bu ilanlarda Aksaray’lı kitap sevenleri çok büyük sürprizler bekliyor.

İLBER ORTAYLI, BEKİR DEVELİ VE HAYATİ İNANÇ AKSARAY'A GELİYOR
22 Eylül 2019 - 04:50
Aksaray Belediyesi sürpriz yapacak, Bilboord ve Belediye Başkanının Resmi Twetter hesabından sürekli bilenlere İlber Ortaylı, Bekir Develi ve Hayati inanç imzalı 50 Kişiye imzalı kitap vaadinde bulunan paylaşımlar yapılırken Bilboordlarda YAKLAŞIYOR diye  afişler yayınlanıyor. Vatandaşların dikkatini çeken bu ilanlarda Aksaray’lı kitap sevenleri çok büyük sürprizler bekliyor. 

Aksaray Belediyesinden ser verip sır vermeyen bu paylaşımlardan neyin çıkacağı merak konusu olurken uzun zamandır etkinlik yapılmıyor diyenlere dev bir organizasyon ile cevap verilecek gibi görülüyor . Aksaray halkı Twetter hesabından  tahminlerde bulunarak 50 kişiye dağıtılacak kitap hediyesinin içinde olmak için sürekli cevap vererek tahmilerini yazıyorlar.

Aksaray Kitap okuma konusunda yer sıkıntısı çekerken Merkez kütüphanenin daha geniş bir alana taşınması gerektiğini belirten vatandaşlar Aksaray Belediyesinin taahhütleri arasında yer alan YENİ KÜTÜPHANE projesinin biran önce hayata geçirilmesini istiyorlar. 

Kitap severler  bölgesel ölçekte bir  kitap fuarının Aksaray’da kurulmasının zamanı geldiğini belirterek keşke sürpriz böyle bir şey olsa diyerek Başkan Evren Dinçer’e göndermede bulunarak Aksaray Belediyesi yetkililerinden YAKLAŞIYOR konusunda açıklama bekliyoruz dediler (bağımsız Medya)

YORUMLAR

  • 0 Yorum