-
ERDOĞAN KAYA

ERDOĞAN KAYA


Sıkacaksın kafasına

13 Aralık 2016 - 08:22

Çok sabrettim şu İstanbul Beşiktaş’taki patlama sonrası yazmamak için. Nedenine gelince yazıyoruz da ne oluyor? Lanetlemekten, devletimizin yanındayız, polisimizin arkasındayız, vatan bölünmez gibi nutuklar atıp duruyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın istediği idam TBMM acilen çıkarılmalı. Çıkarılmıyorsa verin polise ve askere yetkiyi sıksın şu hainlerin kafasına. Efendim Avrupa karşı çıkıyormuş, CHP idama karşı imiş falan filan. Ya bunu halka sorun bakalım ne diyecek? Erkeklerse gelsinler vatandaşa bunu izah etsinler.

      Kaymakam öldürülüyor ana muhalefet partisinden ses yok. Kardeşim sen ne güne orada duruyorsun? Kendi kardeşin durup dururken senin arkanda olmadığını boş yere açıklamadı. Neden bir gün olsun hainler ile ilgili bu milletin gönlüne su serpecek bir açıklama yapmazsın?

       Eğer idam meclise gelmiyorsa Polise ve askere verin yetkiyi sıksınlar kafalarına. Sen gelip masum ülkesi için kendisini heba eden Askere ve Polise kurşun sıkıp, bomba patlatacaksın. Sonra bu milletin vergisi ile biriken parasını cezaevinde yiyeceksin.

      İnanın vatandaş barut bibi dolu, tetiğe basılmasını bekliyor. Allah korusun bunu vatandaş çözmeye kalkarsa ana muhalefet partisi de kendisini kurtaramaz. Hala adam memlekette bunca can kayboluyor iktidarı suçluyor. Şu terör yaslarına biraz da sen destek ver erkeksen.

      Avrupa bize tavır alıyormuş, falan filan. Ne zaman bize tavır almadılar ki? Onlar değimli ülkeme bomba atan hainleri kucaklarında besleyen. Onlara oturma izni, evlendirerek vatandaş yapmayı, meydanlarda terör estirmek gibi bir sürü eyleme kim izin veriyor?

       Hükümette artık şu Avrupa birliğinin adını anmayı bıraksınlar. 70 senedir bizi almayan Avrupa’ya avuç açıp durmayalım. Bir 70 sene daha beklesek yine almayacaklar. Avrupa birliğine girmeyenler açlığından mı ölüyor, yoksa ülkeleri mi battı?

      Hala Fetö terör örgütünden alınanlara acıyanları görüyorum. Kardeşim şu şehit olan asker ve polisimize kim acıyacak? Din kisvesi adı altında ülkeyi yok etmeye çalışan insanlara dindar diyenlerin inancından şüphe ederim.

      Derhal idam cezası çıkarılmalı ve bu masum insanların üzerine kurşun sıkan Fetö teröristleri idam edilmeli. Efendim itirafçı olmuşta falan filan ne olursa olsun, bu masum insanları şehit ederken neden konuşmuyorlardı?

       Terörle mücadelenin ucu nereye varırsa varsın bunların en üstten aşağısına kadar kökü kazınsın. Merhametten maraz doğar, merhameti bir kenara bırakalım. Bu ülke bizim eğer yaşayacaksak ne gerekiyorsa terör örgütlerine ceza verilmeli.

      Meclis ne güne var? HDP dışındaki tüm partiler bir olup nasıl bir önleyici kanun çıkarılması gerekiyorsa çıkarmalılar. Terör üzerinden siyaset yapmayı bir kenara bırakarak vatandaşın sesine kulak versinler. Bu millet sizden bunu bekliyor.

      Devleti adına hayatını kaybederek şehit olan bu yavrularımızın anne ve babalarının kalbini bir dinleyin. Eğer kalplerini açıp baksanız acıdan kaç delik oluşmuştur.

      Ciğeri yanmayanlar acının ne olduğunu bilemezler. Davulun sesi uzaklardakine hoş gelir misali, onlar davulun sesini yakından izlesinler. Bana göre en öncelik kanun idam ve terörle mücadele kanunları meclisten çıkarılmalı.

      Sıkacaksın kardeşim kafasına, efendim vur emri yokmuş. Bu edebiyatlar artık bizi kesmiyor. O emniyet güçlerimizi vuracak, ya da ateş açacak ondan sonra ateş açabilecek yok böyle bir mantık.

      Bunlar idama ve terörle mücadeleye karşı olup bizim içişlerimize müdahale niteliği taşıyan Avrupa’da yaşansa ne yaparlar? Bizim gibi seyretmezler, zaten seyirde etmiyorlar. Teröristlere en ağır müdahaleyi kendilerine gelince bal gibi yapıyorlar.

      Sıkacaksın kafasına kardeşim, bunları ancak bu şekilde yenersin. Kınamayı, acıları yerde kalmayacak edebiyatları bitsin. Acı ancak kafasına sıkınca diner. İktidarı muhalefeti Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sesine kulak vererek acilen idam kararını çıkarmalılar. Yoksa başka türlü ciğerlerimiz soğumaz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum