-

KAYMAKAM ABDULLAH MELİKOĞLU KİM? NERELİ? NE ZAMAN KAYMAKAM OLDU?

İçişleri Bakanlığı kararıyla Sultanhanı kaymakamlığı görevine atanan Abdullah Melikoğlu görevine başladı. Peki Kaymakam Abdullah Melikoğlu Kim? Nereli? Öz geçmişi ve tüm ayrıntılar haberimizde...

KAYMAKAM ABDULLAH MELİKOĞLU KİM? NERELİ? NE ZAMAN KAYMAKAM OLDU?
09 Mayıs 2024 - 16:34
İçişleri Bakanlığı kararıyla Sultanhanı kaymakamlığı görevine atanan Abdullah Melikoğlu görevine başladı.
Peki Kaymakam Abdullah Melikoğlu Kim? Nereli? Öz geçmişi ve tüm ayrıntılar haberimizde...

SULTANHANI KAYMAKAMI ABDULLAH MELİKOĞLU GÖREVE BAŞLADI


İçişleri Bakanlığı kararıyla Sultanhanı kaymakamlığı görevine atanan Abdullah Melikoğlu görevine başladı.
Sultanhanı kaymakamlığı görevini yürüten Serkan Ala’nın İçişleri Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu yurtdışı eğitim programına katılmak üzere görevinden ayrılmasının ardından Diyarbakır Sur Kaymakamı Abdullah Melikoğlu Sultanhanı kaymakamı olarak atandı. İlçeye gelerek görevine başlayan Melikoğlu, "Görev süremiz boyunca adalet ve hakkaniyet prensiplerini önceleyerek halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya gayret göstereceğiz. Ekip ruhuyla hareket ederek halkımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini karşılamak için çalışacağız, Sultanhanı’nda görev yapmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.


SULTANHANI KAYMAKAMI ABDULLAH MELİKOĞLU KİM DİR?



1988 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Diyarbakır’da tamamladı. Dicle üniversitesi Makine mühendisliği bölümü mezunu olan kaymakam Melikoğlu Üniversite eğitiminin yanı sıra ilahiyat eğitimi de görerek 2011 – 2019 yılları arasında Diyanet işleri başkanlığına intisap etti. Van yüzüncü yıl üniversitesi kamu yönetimi ve siyasal bilimler fakültesinde 2019 - 2020 döneminde yüksek lisansını tamamladı. Diyarbakır Büyükşehir belediyesinde 2020 – 2023 yılları arasında mezarlıklar ve ardından insan kaynakları müdürü olarak görev yaptı.  
2019 yılında yapılan yönetmelik değişikliğinden faydalanarak 2022 yılında kaymakamlık sınavına giren Abdullah Melikoğlu sınavı ve ardından mülakatı da kazanarak 2023 yılında Diyarbakır kaymakam adayı olarak il stajını tamamladı. Deprem bölgesinde Kahramanmaraş Elbistan koordinatör kaymakamı olarak 6 ay süren görev sonrası Diyarbakır Sur kaymakam Refiki görevini yürüten Kaymakam Abdullah Melikoğlu 06.05.2024 Tarihi itibariyle içişleri bakanlığı kararıyla Aksaray Sultanhanı kaymakamlığı görevine atandı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Haber-Foto: Hüseyin Tosun /  Sultanhanı Haber Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum