-

AKSARAY'DA TÜM CAMİLERDE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Aksaray'da tüm camilerde cuma namazı sonrası deprem mağdurları için gıyabi cenaze namazı kılındı, Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. İl Müftümüz Veysel Işıldar Cuma namazı öncesi Cemaleddin Aksarayi Camii’nde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

AKSARAY'DA TÜM CAMİLERDE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
17 Şubat 2023 - 14:41
Aksaray'da tüm camilerde cuma namazı sonrası deprem mağdurları için gıyabi cenaze namazı kılındı, Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. İl Müftümüz Veysel Işıldar Cuma namazı öncesi Cemaleddin Aksarayi Camii’nde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti. Namaz sonrası ise gıyabi cenaze namazı kıldırdı.

İl Müftümüz Işıldar, Kur’an-ı Kerim okumasının ardından şu duayı yaptı:
“Yâ Rabbi! Bu zorgünlerimizderahmet ve inayetine her zamankinden daha çok muhtacız. Bizlere yardım eyle Allah’ım! Şefkat ve merhametinle acılarımızı dindir Allah’ım!Zorluklarımızı kolaylıklara tebdil eyle Allah’ım!

Gazabından rahmetine sığınıyoruz. Bizleri korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nâil eyle. Bir daha bizlere böyle acılar yaşatma Allah’ım!


Bir daha bizlere böyle acılar yaşatma Allah’ım!Bir daha bizlere böyle acılar yaşatma Allah’ım!

Günahkâr dillerimiz, katılaşmış kalplerimizle ancak merhametine sığınarak yaptığımız dualarımızı kabul eyle. Dualarımızı, Efendimizin yaptığı dualara ilhak eyle, kabul buyur Yâ Rabbi!

YORUMLAR

  • 0 Yorum