-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE 38 YABANCI YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ VAR

Dışa açılımı önemseyen ve kısa süre içinde yüzlerce uluslararası öğrenciye kapılarını açan Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ), yeni bir “Eğitim Danışmanlığı Anlaşması” imzalandı.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE 38 YABANCI YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ VAR
24 Aralık 2014 - 14:11
İmzalanan anlaşma ile dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen eğitim fuarlarında ASÜ’nün imkânları tanıtılacak, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin Aksaray’a gelmesi yönünde çalışmalar üretilecek. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, danışmanlık temsilcisini makamında ağırladı ve konunun detaylarını görüştü. Rektör Acar, ASÜ’nün dışa açık bir üniversite olduğunu söyledi ve dünyanın farklı coğrafyalarından öğrencilerin ASÜ’ye katılmalarının önemli bir kültürel çeşitlilik sağlayacağını vurguladı. Yapılan kısa görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar, ASÜ Dış İlişkiler Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Acar ve Eğitim Danışmanı Kawa Abdulmajeed Fattah ilgili anlaşmayı imzaladı.

ASÜ’de şu anda Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinde toplam 38 Yüksek Lisans öğrencisi bulunuyor. Bu sayının her yıl kademeli olarak artacağı belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum