-

IŞIL MANTI HANIMEFENDİDEN ŞEHİT AİLELERİ VE YAKINLARINA ZİYARET

Valimiz Sayın Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Türkan Aktürk ile Şehit ailelerine ziyarette bulundu.

IŞIL MANTI HANIMEFENDİDEN ŞEHİT AİLELERİ VE YAKINLARINA ZİYARET
31 Mart 2019 - 09:39
Valimiz Sayın Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi beraberindeki heyet ile Şehit Yavuz Çoban’ın Annesi Durdane babası Ekrem Çoban, Şehit Cafer Karakülah’ın Annesi Raziye Karakülah ile Şehit Ahmet Lütfi Telli’nin yakınlarına ziyaret etti. Ziyaretlerinde şehit aileleri ve yakınları ile görüşen Işıl Mantı Hanımefendi şehit aileleri ve yakınlarını ziyaret ederek hal, hatırlarını sormak varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm noktasında gerekli girişimlerde bulunmak istediklerini söyledi.

Şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını olmaya devam edeceklerini vurgulayan Işıl Mantı Hanımefendi ‘Ateş düştüğü yeri yakar, şehitlerimizin ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Allah şehitlerimizden razı olsun, rahmeti ile muamele eylesin. Bize düşen onların emaneti yakınlarına sahip çıkmatır’ dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirten Şehit yakınların Işıl Mantı Hanımefendi ve beraberinde heyete teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum