-

AK PARTİDEN CHP'YE YAPILAN SALDIRIYA KINAMA GELDİ

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk iddiaları reddediyoruz yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz dedi.

AK PARTİDEN CHP'YE YAPILAN SALDIRIYA KINAMA GELDİ
06 Nisan 2023 - 11:57
Aksaray CHP Heyetine kafeler caddesinde yapılan saldırıyla ilgili yapılan Açıklamada Ak Parti saldırıyı yapmış olduğuna dair emre var diyen CHP sözcülerine cevap yazarak  bizim saldırıyı yapan kişilerle ilgili hiçbir irtibatımız yoktur  diyen Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk bunu reddediyoruz  yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz dedi.
 
Ak Parti il başkanı Hamza Aktürk sosyal medya hesabından şunları yayınladı
 
Bugün Akşam saatlerinde CHP gençlik kollarına yapılan saldırının,AK parti gençlik kolları teşkilatı tarafından yapıldığı iddiasıyla Ali Abbas Ertürk’ün yaptığı açıklamada belirtilen kişilerin Gençlik kolları teşkilatımızla herhangi bir alakası yoktur,ayrıca kişilerin partimize üyeliği de yoktur.

Siyasi rant amacıyla aslını araştırmadan meclis kürsüsünde boş kovan fırlatan ittifak ortaklarından aldığı taktik ile Ak parti gençliğine Çakal-hapçı vs benzetmelerinde bulunmak da ayrıca izansızlıktır.

Devletimiz Polisiyle,Adli yargı mensuplarıyla olayı ortaya çıkaracaktır.Saldırı yaptığı iddia edilen kişiler ise Emniyet birimlerimiz tarafından Gözaltına alınmış ve gerekli işlemler yapılmak üzere emniyet amirliğine gönderilmiştir.

Bu tarz hareketleri de Hiçbir zaman tasvip etmediğimiz ve tenezzül etmeyeceğimizi de halkımızın bildiği kadar enaz Ali Abbas Ertürk ve CHP teşkilatıda bilir.

Ayrıca yaşanan bu hadisede darp edilen CHP gençlik kollarına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve bu olayı gerçekleştirenleri de kınıyoruz. Olayın takipçisi olarak hakkın ve adaletin yerine gelmesi konusunda da üzerimize düşeni yapacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum