-

MUSTAFA YAZICI OKULU'NUN YILDIZ KIZLARI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KARTAL'I ZİYARET ETTİ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yarışmalarında Yıldız Kızlar Kros müsabakalarında İl birinciliği elde eden Mustafa Yazıcı İlkokul-Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal'ı ziyaret ettiler.

MUSTAFA YAZICI OKULU'NUN YILDIZ KIZLARI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KARTAL'I ZİYARET ETTİ
10 Ocak 2015 - 08:05
Yarışmada takım olarak il birincisi olan öğrenciler; İnci Kalkan, Gamze Ağıl, Songül Kartal, Rabia Çevik, Gamze Turhan ve Sedef Çağlayan’a ziyaretlerinde Şube Müdürü Murat Görmez, Okul Müdürü Kadir Bayşu ile  Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Karacaer’de eşlik etti.

Ziyaret esnasında konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Karacaer bu başarıyı yoğun tempoda ve hiç durmadan çalışıp elde ettiklerini belirterek "Bölge şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz." dedi.  Ayrıca, 2013-2014  Okul Sporları Kros Türkiye Finallerinde İnci Kalkan’ın Türkiye 2.si Gamze Ağıl’ın Türkiye 3. sü olduğunu belirten Karacaer, “Kızlarımızın Türkiye şampiyonu olacaklarına olan inancımız her geçen gün artmaktadır” diye sözlerine ekledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal yaptığı konuşmada; "Kızlarımızın bu tür spor etkinliklerine katılmaları ve turnuvalardan dereceyle ayrılmaları bizlere ayrı bir gurur vermektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin yanınızdayız ve sonuna kadar destekçiniz olacağız. Başarı sizden, destek bizden. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Kartal daha sonra sporcularla aile fotoğrafı çektirerek başarılarının devamını diledi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum