-

SOMUNCU BABA FİLMİ ve SOSYAL MEDYA

Bilindiği gibi Aksaray, belediyesi öncülüğünde bugüne kadar yapmadığı bir işe imza atıyor.

SOMUNCU BABA FİLMİ ve SOSYAL MEDYA
08 Ocak 2015 - 13:30
Somuncu Baba hz.’nin hayatını konu alan bir sinema filmi çekiliyor. Daha önce de Hz. Mevlana ve Yunus Emre filmleri çekmiş olan Yönetmen Kürşat Kızbaz ile Kızıl Elma dizisinden tanınan Furkan Palalı söz konusu filmin önemli insanları.

Sinema eleştirmenlerine göre film ilk çekimleri itibarıyla başarılı sahnelere ve diyaloglara sahip durumda. Somuncu Baba Aşkın Sırrı sinema filminin çokça seyredilmesi, elbette Aksaray halkının konuya sahip çıkması ile doğru orantılı. Bu konuda Aksarayseverlerin Sosyal Medya etkinliği büyük önem taşıyor. Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarında hesabı olan Aksarayseverlerin, özellikle Aksaray başlıklı ve vurgulu hesap sahiplerinin filme dair her haberi paylaşması gerekiyor. Bu haberlere ulaşmak için nette yapılacak genel bir taramanın yanı sıra Aksaray Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün kurumsal sosyal medya hesapları ile özellikle Yönetmen Kürşat Kızbaz’ın, Furkan Palalı’nın ve diğer oyuncuların sosyal medya hesaplarını takip ederek paylaşımlarını paylaşmak önem kazanıyor.

            İletişim uzmanları, Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin sosyal medyada yer almasını ve her Aksaraysever tarafından paylaşılmasını, gişe rakamlarını etkileyecek en önemli unsurlardan biri olarak görüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum