-

SULTANHANI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE İL GENEL MECLİSİ ADAYI SEYİT TEMEL TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Sultanhanı ilçesi Eski Belediye başkanlarından ve 31 Mart Seçimlerinde İl genel meclisi adayı Seyit Temel Aksaray-Konya Yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi...

SULTANHANI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE İL GENEL MECLİSİ ADAYI SEYİT TEMEL TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ
27 Mart 2019 - 08:02
Dün akşam Saat 19:30 sıralarından Sultanhanı ilçesinden Aksaray istikametine 34 HP 0249 Plakalı özel aracı ile seyir halindeki Seyit Temel (58) iddialara göre yine aynı yönde seyir halindeki N. D. Yönetimindeki 33 F 0828 Plakalı Tır’a Aksaray’a 35 km kala arkadan çarptı.

 

Araçta yalnız olan Seyit Temel Çarpmanın şiddeti ile ağır yaralandı. Çevredeki Vatandaşların hemen haber vermesi ile olay yerine 112 acil yardım ekipleri gelerek ilk müdahalenin ardından yaralıyı Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Hastanede Yapılan tüm müdahalelere rağmen Seyit Temel Kurtarılamadı.



58 Yaşında olan ve 1999 ila 2009 yılları arasında 2 dönem Sultanhanı belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Partiden Sultanhanı İl genel meclisi 1. sıra adayı da olan Seyit Temel'in vefat haberi Sultanhanı ilçesini yasa boğdu.



Sultanhanı ilçesine birçok unutulmaz hizmetler kazandıran Merhum Belediye başkanı Seyit Temel'in Cenazesi 28 Mart Perşembe günü Saat 12:00 de Sultanhanı belediyesi önünde düzenlenecek Cenaze töreni Sonrası öğle namazına müteakip defnedileceği açıklandı.

Merhum'a Cenabı Allah'dan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sultanhani.gen.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum