-

TÜRKAV AKSARAY İL TEMSİLCİSİ OĞUZ AKTAŞ OLDU

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz İl Temsilcilik Belgesini Oğuz Aktaş'a teslim etti. Oğuz Aktaş 8 kişilik Yönetim Kurulu Üyesiyle birlikte TÜRKAV Aksaray İl Temsilcisi olarak göreve başladılar.

TÜRKAV AKSARAY İL TEMSİLCİSİ OĞUZ AKTAŞ OLDU
04 Ocak 2020 - 23:01
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Merkezi Yönetim Kurulunca alınan karar gereği Aksaray Vergi Dairesinde Gelir Uzmanı olarak görev yapan Oğuz Aktaş TÜRKAV Aksaray İl Temsilcisi olarak atandı.

Aksaray ilinde geniş kitlesi olan TÜRKAV'ı Aksaray’da Daha önce Tuğrul Karacaer ve Öğretmen Osman Tekeli temsil ediyordu. Türkav Genel merkezinin aldığı karar ile il temsilciliğine Oğuz Aktaş getirildi.

 Konuyla İlgili bugün Aksaray’a gelen TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz Abaylar Tesislerinde düzenlenen yemekli istişare toplantısına katıldı. Davette Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen,  MHP, Merkez İlçe Başkanı , Ülkü Ocağı Başkanı, MHP İl Kadın Kolları Başkanı, Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisi ve bağlı Şube Başkanları katıldılar.  

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz İl Temsilcilik Belgesini Oğuz Aktaş'a teslim etti.  Maliye Uzmanı Oğuz Aktaş 8 kişilik Yönetim Kurulu Üyesiyle birlikte TÜRKAV Aksaray İl Temsilciliği olarak göreve başladılar

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Yaptığı açıklamada ‘’TÜRKAV Aksaray İl Temsilcisi olarak atanan Sn. Oğuz Aktaş’a  ve Yönetim Kurulu Üyelerini can-ı gönülden tebrik ediyor, Başkana, Yönetim Kurulu Üyelerine, Aksaray'ımıza ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah(c.c) yar ve yardımcıları olsun.’’ dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum