-

TYVEK ETİKET – Egen.com.tr

TYVEK ETİKET – Egen.com.tr
25 Aralık 2023 - 16:17
En gözde ürün etiketleri arasında tyvek etiket ve rfid etiketleri yer almaktadır.Her iki etiket modelleri bu nedenle Türkiye çapından sipariş verilmektedir. Bu bakımdan özel sektörde faaliyet sunan çeşitli toptancı firmaları kalitesiz ürün etiketleri yerine daha kaliteli ve uzun ömürlü olan yepyeni etiketleri rfid tercih etmektedir. Bu etiketleri farklı kılan pek çok etkenler de söz konusudur. Tyvek etiketler pek çok ürünlerin üzerinden uygulanır. Ürün kalitesi hakkında şeffaf bir şekilde bilgiler aktarmaktadır.

Tyvik Etiketi Farklı Kılan Etkenler Nelerdir?

2023 döneminde tyvik etiket farklı kılan birçok etkenler de bulunmaktadır.Bu özel etiketleri farklı kılan etkenler arasında daha geniş bir kullanım alanına sahip olmasıdır. Bu sayede ise her ölçekten firmalar tarafından tercih edilmesidir. Tyvik etiketleri en iyi etiket modelleridir. En kaliteli ve kolayca yırtılmayan kağıt modeli üzerinden hazırlanmıştır. Bu nedenle bu etiketler en az 2 sene boyunca kullanılabilir.

Tyvik Ve Rfid Etiketi Satın Alanlar Memnun Mu?

Her iki etiket modellerini satın alan tüketiciler ise bu etiketlerden memnun kaldığını dile getirmektedir. Birçok sosyal medya sitelerinden her iki etiket hakkında güncel tavsiye mesajları sunmaktadır. Tüm bu nedenlerden dolayı ise tyvik ve rfid etiketlerin kullanım olanları her geçen gün ülkemiz genelinden hızla büyümektedir.

Rfid Etiketinin Kullanım Sahaları Nerelerdir?


Bugün rfid bolca kullanım sahaları söz konusudur. Bu etiket modelleri de devasa süper marketler, alışveriş merkezleri, küçük ve orta ölçekli online e-ticaret sitelerinden kullanılmaktadır. Rfid etiketlerin hazırlanışı ise son derece kolaydır. Bu nedenle bu etiketlerin üretimleri de pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Her iki etiket modelini hemen satın alabilirsiniz. İster yurtiçinden ister yurtdışı üzerinden etiket üretici sitesinden bu etiketleri sipariş verebilirsiniz.
Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde, Mutfakçılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR, İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

Tel: +90 212 659 1515

Mail: info(@)egen.com.tr
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum