-

Vera Gelinlik Türkiye'nin En İyi Gelinlik Markaları ile Anlaştı

Aksaray'da hizmet veren Vera Gelinlik yakın zamanda Paris modasının öncü markalarından Pierre Cardin ile anlaşmıştı. Yerli markalarla anlaşmalarını kuvvetlendirmek isteyen Vera Gelinlik, Türkiye'nin en iyi koleksiyonunu sunmak için Aysira ile de anlaştı.

Vera Gelinlik Türkiye'nin En İyi Gelinlik Markaları ile Anlaştı
26 Mart 2022 - 18:57
Aksaray'da hizmet veren Vera Gelinlik yakın zamanda Paris modasının öncü markalarından Pierre Cardin ile anlaşmıştı. Yerli markalarla anlaşmalarını kuvvetlendirmek isteyen Vera Gelinlik, Türkiye'nin en iyi koleksiyonunu sunmak için Aysira ile de anlaştı. Aysira ülke içinde 130 şubesi ile en yaygın ağa sahip başlıca gelinlik markalarından birisi. Şimdi Aksaray Vera Gelinlik mağazasında Aysira ürünlerine ulaşmak mümkün.

İtalya ve Almanya'da oldukça fazla kendinden söz ettiren ve satış rekorları kıran Fiore, Türkiye'nin kapalı gelinlik modellerinde en zarif tasarımı yapan Vivaldi ve ünlülerin gelinlik tasarımcısı Nişantaşından Pınar Bent ürünleri yine Vera Gelinlik mağazasında.

Koleksiyonlarını veragelinlik.com üzerinde yayınlayan mağaza çevre şehirler Konya, Kayseri, Niğde ve Nevşehir'de çok popüler. Aksaray'a her yıl yüzlerce gelin adayı Vera Gelinlik koleksiyonunu görmek için geliyor. Tüm ürünlerinde dünya standartlarında yüksek kalite malzeme kullanılan ve ünlü stilistler tarafından yapılan modeller Türkiye geneli en iyi koleksiyonu en iyi markaların en iyi modellerini derleyerek oluşturmaya çalışıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum