-

YEMENDE BİZDE VARIZ

YEMENDE BİZDE VARIZ
28 Temmuz 2020 - 11:47
Aksaray Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Güneş ,yaptığı açıklamada :

Uzun süredir siyasi istikrarsızlığın hüküm sürdüğü Yemen’de Açlık, kolera, çatışma ve hava saldırıları nedeniyle, bedelini sivillerin ödediği büyük bir insanlık dramına sahne olmaktadır. Yemen bize ecdadımızdan emanet bir ülkedir. Bugün ise Yemen’in bize her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.

 Ülkede yokluk ve yoksulluk had safhada. 2015 yılından bu yana iç savaşın yaşandığı ülkede kıtlık ve açlık her geçen gün artıyor. Şu ana kadar 20 bin insan iç savaş nedeniyle hayatını kaybederken, 17 milyon Yemen’li güvenli gıdaya ulaşamıyor.

Bizlerde; Aksaray Müteahhitler Birliği Yönetimi olarak,yine şehrimizde olduğu gibi Yurt dışı yardımlarımıza da devam ediyoruz. Bayram öncesi Yemenli kardeşlerimizin bir nebzede olsa yanlarında olmak istedik. Elimizden ne gelir ise, belki; çocukları aç bir Yemenli annenin, göz yaşlarını dindirmeyi başarmışızdır. Belki bir yetimin gönlünü hoşnut etmişizdir. İmkanı olan herkesin, Yemen gibi zülüm altında olan kardeşlerimize yardım elini uzatmalarını temenni ediyorum. Bu süreçte yanımda olan ,desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu üyelerimiz; Fuat Gök,Tuncay Sökmen,Emin Güç,Taner Salihi,Erkan Çağlar,Rüştü Erol,Bayram Isıcak,İshak Kaymak,Oğuz Uysal,Kadir Karakuş,Cafer Bozkurt,Hüseyin Soğukpınar,Ramazan Gümüşsoy,Muhammed Taylan’a çanı gönülden teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum